SAUNACITY IMPORT & TECHNICS

D E S I G N    &    C O N S U L T I N G

 

 

Welkom.Ontwerp & bouw.Kelohout.Zoutsteen.Saunakachels.Catalogus.Projecten.Contact.

FOTOGRAFIE | VIDEOGRAFIE | WEBDESIGN | DTP-werk

        Bekijx Multimedia

 

Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Bekijx Multimedia en is gemaakt om te bekijken op beeldschermen met een breedte-resolutie tussen de 1000 en 1920 pixels (tot Full HD).

Bekijx Multimedia levert visuele dienstverlening aan het MKB, waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit en/of geboden diensten als het meest belangrijk wordt gezien.

 

Bekijx Multimedia loopt in de pas met ontwikkelingen in de markt, maar zal altijd kiezen voor een betaalbaar product zodat juist het midden- en kleinbedrijf zich in Bekijx kan vinden.

 

Bekijx Multimedia pretendeert dan ook niet de meest moderne technieken, apparatuur, en snufjes in huis te hebben, maar gebruikt creativiteit in combinatie met kennis om betaalbaar op zo hoog mogelijk niveau te presteren. Er is dan ook binnen Bekijx sprake van een no-nonsens cultuur.

 

Door zo nodig gebruik te maken van een netwerk van deskundigen die onze missie delen, laten wij zien dat een professioneel eindproduct niet samen hoeft te gaan  met het diep in de buidel tasten van onze opdrachtgevers.

 

 

Naar de website van  Bekijx Multimedia